PALVELUMME

Mietitkö yrityksen perustamista?

Sinulla on yritysidea ja osaaminen alallasi. Haluaisit toteuttaa sitä itsenäisenä tekijänä. Pohdit ehkä: miten yritys perustetaan, mikä on sinulle paras yhtiömuoto, paljonko tarvitaan alkupääomaa, mistä rahoitus saadaan kasaan, mitä kuluja yrityksellä on, miten hinnoittelen tuotteeni. Monia kysymyksiä pyörii mielessäsi, vaikka haluaisit päästä tekemään sitä, joka on oman osaamisen ytimessä. Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua.

Etsitkö kokonaisvaltaista taloushallintoa?

Kokonaisvaltainen taloushallinto on muutakin kuin kirjanpitoa verotusta varten. Oikein ja oikeaan aikaan tehty kirjanpito on kaiken hyvän taloudenpidon perusta. Oli yritysmuotosi Oy, Tmi, Ky, Avoin Yhtiö tai ry, voit luottaa palveluumme. Haluamme auttaa sinua ymmärtämään mitä talouslukujen takana on ja miten niitä voi käyttää hyväksi tulevaa suunnitellessasi.

Voi olla, että haluat tehdä joitain asioita itse. Sekin sopii meille. Voimme kuitenkin tehdä puolestasi kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen lisäksi palkanlaskennan noudattaen kunkin alan työehtosopimuksia. Laskutus ja laskujen maksatus ripeästi ovat yrityksen talouden kannalta tärkeitä asioita. Meiltä saat myös nämä palvelut. Haluamme tuntea yrityksesi, jolloin voimme paremmin tarjota ammattitaitoista ja ajantasaista verokonsultointia ja -neuvontaa juuri sinulle.

Hinnoittelu

Meiltä saat taloushallinnon palvelut kohtuullisella hinnalla, joko sopimus- tai tuntihinnoittelulla.

Kaipaatko mielenrauhaa yrityksesi talousasioihin?

Älä jää yksin, kun asiat tuntuvat kaatuvan päälle. Yhdessä voimme ratkoa talouden pulmiasi.
Toimisto on avoinna arkisin klo 8-16, mutta sovittaessa palvelemme muunakin aikana.

Tilitoimisto.2018_24